Pang – Del 4

Klockan var 20:20 när han steg in i restaurangen. Han tog en snabb översikt i lokalen. Han kunde inte se henne. Han började gå mot sitt vanliga bord, men det var redan upptaget. Han vände sig om och såg servitören komma mot honom.

– Jag skulle vilja ha ett bord för två. Gärna lite undanskymt. Sa hann när servitören hälsat på honom.
– Vi ska se, vi är ganska så fullbokade idag, men två platser ska vi väl kunna fixa.
Fan! Han skulle givetvis bokat bord!
– Jag sätter mig i baren och väntar på mitt sällskap. Så löser vi bordet när hon kommit.
– Ok, bara säg till när ni är redo så löser vi det då. Servitören stressade vidare.

Han gick mot baren och satte sig på en av barstolarna. Tjejen bakom bardisken kom fram till honom.

– En mojito. Sa han. Han visste att det var en tjejdricka… eller egentligen inte, men många tjejer drack den så den hade fått stämpeln av tjejdrink i hans umgänge. Men han gillade den.
Han fick sin drink och satt och sippade på den och förlorade sig i sina tankar. Rätt var det var så hörde han hennes röst.
– Jag har bokat ett bord. Captag. För två.
Självklart hade hon bokat bord. Fan också! Det var han som borde gjort det. Nu hade hon ett mentalt övertag. Han gled ner från barstolen och gick fram till henne med drinken i handen.
– Tjena. Han försökte låta lite nonchalant. Men fan vad hon var vacker. Han hade aldrig sett henne så här! Hon hade en snyggt skuren kavaj med tillhörande snäv kjol som slutade strax under knäna. Där tog ett par svarta stövlar vid med precis lagom hög klack. Elegant, strikt, dyrt och jävligt snyggt! Hennes hår var uppsatt och hon var snyggt sminkad. Han kunde inte komma på att han sett henne med smink någon gång innan. Detta var en helt annan tjej som stod framför honom. Han var stum!
– Hej, hur är läget?
– Bara bra… Och du då?
– Jodå, det är bara bra med mig. Hon la huvudet på sned och tittade på honom.

– Elegant som alltid, sa hon. Det var det jag föll för, att du alltid var så snygg. Och du försöker inte ens att vara snygg. Du bara är!
– Ehh… Tack… Jag föll för din djuriska sexdrift, men nu måste jag säga att du är så snygg så jag undrar hur jag kunde missa det! Han kunde verkligen inte ta ögonen från henne. Hon var riktigt snygg! En 12:a av 10 möjliga.
– Haha… hon skrattade lätt. Tack!
Servitören kom och visade dem till deras bord. Eller rättare sagt bås. Där kunde de prata ostört och även… Han stoppade sig vid tanken… Han skulle jobba för henne. Inte hångla i ett bås på en restaurang!
De satte sig och granskade menyn under tystnad. Han visste redan vad han skulle ta men han behövde en liten stund att samla sig. Han kikade över menyn för att möta hennes ögon. Hon satt och studerade honom över sin meny.
– Oavsett vad vi kommer fram till här i kväll så vill jag ha sex med dig inatt! Hon sa det som hon avhandlade om de skulle dricka vin eller öl till maten.
– Ehhh… jaha… och vad får dig att tro att jag vill ha sex med dig? Sa han och kämpade för att inte rodna.

Hon skrattade lite lätt. – Ja, du… sa hon. Kan det vara vår djuriska sexdrift?

– Kanske det…. Han visste inte riktigt vad han skulle svara.

Han visste att hon visste att han visste att de båda visste att detta kunde bara sluta på ett enda sätt.

De satt mitt emot varandra och tittade på menyn. Eller försökte titta på menyn.

– Ska vi åka hem till mig istället? Hon tittade rakt på honom när hon ställde frågan, och han visste att han inte kunde ljuga för henne.

– Men maten då? Han kunde inte släppa blicken från henne.
– De får köra hem det till oss om 2 timmar. Hon vinkade servitören till sig.

Servitören kom och hon pekade på menyn och sa. – Vi tar en sån, en sån, en sån och två såna. Jag vill ha det levererat till den här adressen om 2 timmar. Hon skrev sin privata adress på baksidan på sitt visitkort samtidigt som hon fortsatte diskussionen med servitören.
– Vi har inte hemkörning. Detta är en restaurang och ingen pizzeria… Servitören såg högst förnärmad ut.

Hon slängde en snabb blick på menyn.
– Maten kostar mellan fem och sexhundra kronor… Eller hur?
Servitören tittade ner i menyn… – Ehh.. jag det stämmer nog.
– Bra! Här är tvåtusen kronor, det bör väl täcka hemkörningen mer än väl? Eller?

Servitören gjorde en snabb huvudräkning… femtonhundra spänn för att köra hem lite mat till en galen rik brud.
– Absolut! Det löser vi, inga problem. Tack så mycket! Servitören släppte inte pengarna med ögonen.

– Då vill jag att maten levereras om exakt två timmar på denna adressen. Hon vek de två tusenlapparna runt visitkortet och gav det till servitören.
– Absolut. Tack. Inga problem. Visst, visst, det är hos er om exakt två timmar. Han tittade på sin klocka och skrev ner vad klockan var nu på visitkortet.

– Bra! Hon tog sin lilla väska och reste sig och tittade på honom. Han var stum. Han hade aldrig sett henne så här. Så bestämd. Så världsvan. Han drog till sig sin rock och reste sig och följde efter.

När de kom ut på gatan så tittade han efter en taxi, men hon gick fram till en svart Volvo som stod vid vägkanten. Hon öppnade bakdörren och gled in och lät dörren stå öppen så han också kunde hoppa in. Han tittade in och helt klart satt det en kille vid ratten med ett stenansikte och tittade på bilen framför. Han gled också in och satte sig bredvid henne och drog igen dörren efter sig.

– Hem. Sa hon enkelt utan att titta på killen som satt i framsätet.
– Japp, inga problem. Svarade chauffören men en lätt uttråkad röst.
– Skojar du? Han tittade på henne med stora ögon samtidigt som chauffören lirkade ut bilen från parkeringen och drog på i kvällstrafiken i en lucka som knappt hade rymt en hundkoja.

– Vad? Skulle vi inte hem till mig? Hon såg uppriktigt förvånad ut.
– Va? Jo, men skojar du? Privatchaufför?

– Jaha… Ja, det är praktiskt när man har haft en lång dag och ont om tid. Och hitta en taxi tar ju en evighet.
– Ja, självklar! Sa han med massor av ironi i rösten. Hon skrattade och tittade på honom.
– Förlåt, jag tänker inte riktigt på att du inte känner den här sidan av mig. För mig är detta en del av min vardag och jag sparar en massa tid på att ha en bil till mitt förfogande från det jag ger mig hemifrån på morgonen tills jag ramlar hem på natten.
– Jaha… Jo… Det förstås… Men kunde inte han hämtat maten då? Så hade du sparat minst tusen spänn. Han kände hur det snurrade i huvudet och det var inte på grund av mojiton.
– Haha, ja det har du en poäng i. Det tänkte jag inte på ens… Hon log och lutade sig fram och var knappt en decimeter från hans ansikte.

– Kyss mig. Viskade hon.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *