Pang – Del 5

Han lutade sig fram och kysste henne försiktigt på munnen. Hennes läppar möte hans. Stilla för en stund för att bara känna beröringen. Sedan med mer intensivitet och glöd. Sakta öppnades deras läppar för att släppa in varandras tungor.

Bilen bromsade in och stannade helt. För att ett par sekunder senare rulla igång igen. Sakta körde bilen, men det märkte han knappt. Han var helt förlorad i deras kyss. Han hade glömt hur bra hon var på att kyssas. Hur underbart hon smakade. Hur…

– Vi är framme. Chauffören sa det utan att se bakåt.

Han tittade ut. De stod i ett garage och porten stängde sig sakta bakom bilen.

Han tittade sig runt igen. Inte fan hade det varit ett garage i hennes hus där lägenheten låg.
– Var är vi? Frågade han och började känna en olustkänsla komma krypande.

– Vi är i mitt hus. Inte i min lägenhet. Svarade hon som om det var det mest självklara i hela världen.

I ditt vadå? Han hörde sig själv låta som en idiot.
– I mitt hus. Lägenheten som vi träffades i är min tillflyktsort. Du kan känna dig hedrad. Ingen känner till var den ligger på mitt jobb. Det är där jag drar mig undan och får vara ifred. Men kom nu! Hon log och drog han i handen som låg så fint placerad på hennes lår.

Han följde med henne ut ur bilen på hennes sida. Garaget var ett dubbelgarage och på platsen bredvid Volvon som de hoppade ut ur stod en sportsbil. Han var tvungen att kolla två gånger. Det var en Lamborghini Murciélago! Han stod helt still och bara tittade! Även om dammet var tjockt så kände han igen den gula färgen och formerna på bilen. Detta var hans drömbil nr ett!

– Vems? Han bara pekade och kände sig ännu mer som en idiot nu. Hon ar redan på väg upp för en liten trappa och hade inte sett att han stannat.
– Va? Jaha, den.. Den är min, men jag har bara kört med den en gång. Jag klarade inte riktigt av motorn. Den är lite för stark för min klumpfot. Hon log. Förmodligen åt hans fåraktiga ansiktsuttryck.
– Lite för stark? Han var skakad… Den gör för fan noll till hundra på 3,7 sekunder! Toppfarten får du dra ner till Tyskland för att lagligt kunna testa. 330 kilometer i timmen!

– Nja… Hon log igen med huvudet på sned. Den gör 3,3. Det är en LP640. Jag köpte den när den kom ut 2002. Kommer du? Eller du vill hellre dregla över min gamla bil?

– Din gamla…??? Du skojar! Har du bara kört den en gång? Och haft den sen 2002? Och alla de gånger som du hörde mig snacka om känslan att sitta i en sportbil med kraftig motor så hade du en ståendes i ditt garage! I ditt hus! Vem är du egentligen?!? Han visste inte om hon drev med honom eller vad som höll på att hända i hans liv. Slashasen hade förvandlats till en… Ja till vad?

– Jag skojar inte. Jag har bara kört den en gång. Ja, den står i mitt hus. Och jag är jag, bara det att du aldrig fick tillträde till denna delen av mig. Jag är fortfarande samma person som innan. Jag har inte ändrats när det gäller mina åsikter eller mina värderingar. Alla de diskussioner vi hade gäller fortfarande även om jag inte har mina gråa mjukisbyxor på mig. Och det är en sak till som inte har ändrats!
– Vadå? Han kände fortfarande sig som en bortkommen 12-åring i godisaffären.
– Jag använder fortfarande inga trosor. Och du är den enda som vet det och dragit nytta av det! Nu frågar jag igen, tänker du stå och dregla över bilen eller följa med mig in och dregla över mig istället?
Han tittade på henne, se på bilen, sen på henne. Och insåg att bilen skulle stå kvar där sen när de var klara.

– Jag kommer! Men du har mer än lite att förklara för mig! Han försökte se sträng ut.
– Du ska få hela mitt livs historia. Men nu vill jag knulla!!! Hon nästan skrek ut det sista.

Han vände sig om och kollade efter chauffören men han syntes ingenstans. Däremot fanns det en dörr tvärs över garaget på andra sidan som han förmodade att chauffören använt.

– Kommer! Han samlade sig och drog med handen längs med bilen när han gick längs med den för att komma till henne. Tanken att de skulle ha sex i bilen försvävade honom, men samtidigt som han tänkte tanken for ordet ”synd” genom hans huvud. Det var en synd att ha sex i en sån bil! Han kom fram till henne där hon stod på översta trappsteget och väntade på honom. Han förde handen längs hennes ben och upp under kjolen. Följde hennes högra lårs insida och kände hur strumpan tog slut och huden tog vid med en fin spets som delade av den bekläda huden till den fria. Han fortsatte uppåt och var tvungen att vinkla armen för kjolen var så snäv. Det hjälpte helt klart att han stod så pass mycket lägre än henne. Han nåde fram till lårets slut. Handen följde vecket mellan låret och rundingen till hennes blygd. Hon hade talat sanning. Hon hade inga trosor. Han hörde hur hon började andas tyngre. Hon lutade sig bakåt mot väggen och särade på sina ben så mycket hon kunde för att han skulle komma åt. Han drog försiktigt tummen uppifrån och neråt och kände hur varm hennes sköte var. Hon stönade till lätt när han passerade klitoris och fortsatte neråt och kände hur hennes läppar inte var särade men ändå lätt fuktade under hans tumme.
– Du ljög inte om detta i alla fall. Sa han lite sakligt. Nu kände han att han hade kontrollen igen. Deras sexliv hade varit helt fantastiskt då han hade fått leva ut sin dominanta läggning och hon hade verkligen funnit sin plats som undergiven honom. Nu kände han hur han återfick kontrollen över sig själv och situationen. Det gav en känsla av makt som gjorde honom helt sjukt upphetsad. Han hade drömt och fantiserat om henne flera gånger. Han hade varken före eller efter henne haft en kvinna som vågat och haft viljan att foga sig under hans dominans. Definitivt inte efter henne. Han hade haft en tjej som han träffat några gånger men det gav honom inget så han hade avslutat det innan det hade gått för långt. Hon hade varit trevlig, men det var inte det han ville ha. Sen att hon hade en massa religiösa inslag i sin världsåskådning gjorde att han fick stora skälvan. Hon påminde honom om hans uppväxt och gud förbjude hans mamma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *