Pang – Del 6

Men nu stod han återigen med den kvinna som fått hans sexualitet att växa och utvecklas till den han var idag. Och han kände igen den speciella känsla när maktens berusning rusade genom hans ådror. Han tittade upp mot henne där hon stod lätt lutad mot väggen och med benen särade så mycket hon kunde för att hon skulle vara lättillgänglig för hans skull.
– Gå in med dig! Hans röst var låg men väldigt kraftfull. Hon ryckte till och svarade direkt.

– Ja Master. Hon kom fortfarande ihåg deras regler. Han fick ett stånd som höll på att spränga honom bara av det. Hon gick in samtidigt som han lät handen falla ner så att hon kunde röra sig fritt utan hans arm uppkörd under kjolen.
Han följde henne där hon gick framför honom. De kom in i en liten hall som hade tre dörrar. Hon gick rakt fram och öppnade dörren och de kom ut i ett kök som var stort och rymligt. Givetvis stilrent och modernt. Fattades bara annat. Hon gick före honom ut i vardagsrummet som var helt öppet från köket. Det var en osynlig gräns var köket slutade och vardagsrummet började. Men ändå tydlig. Rummet var stort och luftigt. Inredningen bestod av två stora soffor som stod mittemot varandra och ett lågt bord mellan dem. Belysning var dold och gav ett intryck om att det var skymning i rummet. Längs ena väggen så var det stora panoramafönster. Åtta stycken och de täckte hela väggen. På andra sidan såg han ljuset reflexteras i marken. Eller… Det var en stor pool. Och den var helt inbyggt för på andra sidan såg han nya panorama fönster. Det var värsta lyxkåken som hon bodde i. Om det nu var hennes… Han kunde inte riktigt fatta det, men just nu så hade det ingen betydelse. Han ville ha henne! Han ville ge henne det som hon njöt så mycket av. Och det som gav honom en så stor tillfredställelse. Hon fortsatte att gå förbi sofforna och ut genom ett valv som ledde till en stor hall med en trappa som ledde uppåt. Hon gick före honom och det enda han såg var hennes ända mitt framför ögonen. Fan vet om inte hon vickade lite extra på den. Bara för att hon visste att det var mitt i hans ansikte. Han daskade till hennes högra skinka. Hårt. Klatschen ekade i hallen och trappan. Det enda som det resulterade i var att hon sa.
– Tack Master. Men en låg men tydlig röst.
Det kändes som de månader som de varit ifrån varandra så hade inget förändrats. Förutom hennes klädsel och hennes boende. Och hennes bil!!! Han som trodde att hon inte ens hade en cykel.

De kom upp för trappan och där var en lång gång med ett räcke ner mot hallen och trappan så att man såg hela entrén. Det var precis som ett hus från vilken amerikansk film som helst.

Det var bara trappan på andra sidan som ledde ner som saknades.

Hon gick före honom längs gången till rummet längst ner. När hon kom fram så vände hon sig om och tittade på honom. Det var fel. Hon fick inte ha ögonkontakt med honom. Men det kändes som det inte var rätt tillfälle att påpeka det just nu.

– Jag har saknat dig och vårt gemensamma intresse. Började hon med en viss tvekan i rösten. Jag har tänkt mycket på dig och det vi hade. Och jag inser att det du gav mig var så mycket mer. Så för att visa dig hur mycket jag saknat dig och det vi hade så lät jag inreda detta rum. Sa hon och pekade med huvudet mot dörren bakom henne.

Han fick inre bilder som flashade förbi. Men innan han fick struktur på det så fortsatte hon.

– Jag ville ha dig tillbaka. Och då menar jag inte genom att lura dig till att tro att du skulle få ett jobberbjudande för det gäller fortfarande. Men jag har saknat dig! Jag har insett att det vi hade var speciellt. Och jag vill inte ha det med någon annan. Så detta är mitt sätt att be om ursäkt. Där vände hon sig om och gick in genom dörren och tände ljuset så att han kunde se vad som dolde sig där inne. Hon hade byggt en smakfullt inredd lekstuga för vuxna. Ett stort svartmålat X stod mitt på längväggen och till höger om det var ett skåp som var infällt i väggen så man bara såg dörrarna. På vänstra sidan så fanns ett skåp till men det var bara en stor dörr istället för två smala som på den högra sidan. Framför fönstret fanns en skärm som dolde allt som hände här inne men släppte in ljuset från en gatlyckta. Där var även ett bord som var höj och sänkbart. Med motor. Och en stol som såg ut som en gammaldags tron. Enda skillnaden var att sitsen saknades. Eller rättare sagt att den var utsågad så det var ett hål på ca 20 gånger 30 cm. Det såg nästan ut som en toasits. Det fanns remmar både på armstöden och på benen. Han tittade runt med stora ögon. För de flesta var detta en tortyrkammare, men för honom och henne var detta en del av himmeln. Han gick runt och drog med handen och kände på sakerna som fanns där. Han vände sig om och tittade på henne. Hon stod med händerna på ryggen och blicken i golvet. Han gick fram till henne och lyfte upp hennes ansikte genom att ta tag i hennes haka och förde den uppåt så att deras ögon möttes.
– Har du gjort allt detta?
– Ja Master. Gillar du det? Hon hade svårt att se honom i ögonen men han tvingade henne att titta på honom. Han såg hur hennes ögon var blanka. Men han kunde inte avgöra om det var av kåthet eller det var gråten som var nära.

– Gillar? Det är mer än jag kunde drömma om. Allt det som vi pratade om, det finns här. Och mer än så. Det är helt otroligt.
Nu kunde han avgöra. Det var tårar som var i hennes ögon. De rullade ner för hennes kinder. Hon sa lågt.
– Förlåt… Förlåt… Jag ville inte att det skulle ta slut… Jag…

Han tog hennes ansikte mellan sina händer och kysste henne varligt på kinderna. Kände de salta tårarna på sina läppar. Kysste bort tårarna. Men det hjälpte inte. Hon fortsatte att mumla.

– Förlåt…. Förlåt…

Han kysste henne på munnen för att tysta henne. Han blev nästan överraskad av hennes gensvar. Hon kysste honom intensivt och omfamnade honom. Han tryckte henne hårt mot sig men tog snart ner händerna från hennes ansikte och höll om henne med armarna hårt lindade runt hennes nacke. Deras kyss blev intensivare och intensivare och det dröjde inte länge förrän de började slita av varandras kläder för att sluta med att klä av sig själv. Han knäppte upp sina jeans samtidigt som hon drog så hårt i hans skjorta att de sista knapparna åkte av. Hennes kavaj låg redan på golvet och under den hade hon endast en svart fin spetsbehå.

Han stod i sina Björn Borg kalsonger och tog av strumporna samtidigt som han drog av sig byxorna. Hon knäppte upp kjolen och lätt den falla. Hon hade en svart höfthållare som gick höll de svarta silkesstrumporna uppe. Han synade henne där hon stod framför honom. Hon synade honom. Han sträckte fram sin hand och tog tag om hennes nacke och drog henne intill sig igen. De kysstes och hamnade på golvet. Han ovanpå henne. Hon stäckte sig ner och började lirka av honom kalsongerna. Han reste sig på knä och drog ner dem till knäna. Sedan så la han sig igen och hon satte foten i linningen på kalsongerna och drog ner dem till hans fotknölar med hjälp av foten. Han sparkade av sig dem. Det var först då han insåg att golvet var täckt av den tjockaste heltäckningsmattan han någonsin sett. Det var som att ligga på en madras. Mjuk och behagligt.

Han la sig tillrätta och kände hur hans ollon nuddade vid hennes blygläppar. Sakta tryckte han sig emot henne. Hon ändrade lite på sig så att han skulle komma helt rätt. Han tryckte sig mot henne och hon tryckte sig mot honom. Hon gnydde till då de yttre läpparna särade på sig och han kände hur han gled in i hennes varma blöta fitta. Hon började direkt röra sig under honom och han började pumpa på. Han höll om henne och hon slog sina armar om hans hals och benen saxade hon runt hans rumpa. Hjälpte honom att pumpa hårdare. Det tog inte lång stund förrän han kände hur hon började spänna sig under honom…. Och han pumpade hårdare och snabbare. Hon kramade honom hårdare och hårdare och började viska i hans öra. Ja, ja… Ja… Ooohhh… Ja…. Sen kände han hur hon började rysta under honom när det gick för henne. Och han kände också att det var på gång för honom. Den välbekanta kittlingen längst ner i kukroten. Som fortplantade sig uppåt och till sist så kom explosionen. Han sprutade i henne. Och det kändes som det inte ville sluta heller.

Han vaknade upp av att hon rörde på sig. Han hade glidit av henne och de hade legat bredvid varandra och dåsat till. De hade förmodligen slumrat till både. Hon försökte lirka loss sin arm så hon kunde komma loss. Han satte sig upp på armen så hon kunde komma loss.
– Jag ville inte väcka dig. Sa hon och pussade honom på munnen och reste sig. Men jag måste kissa. Sa hon och försvann med sin nästan nakna kropp ut ur rummet.

Han tittade sig omkring. Det var som att han inte riktigt trodde sina ögon fortfarande. Hon hade inrett ett helt rum för BDSM. En av de många saker som de snabbt kommit underfund med att de hade gemensamt. Han kunde fortfarande komma ihåg första gången som han daskade till henne på rumpan när han tog henne bakifrån. Han slog lite hårdare än han hade tänkt sig, men i upphetsningen så blev det så. Hon hade bara skrikigt till och sagt ”Ja! En till!” Han hade daskat till henne en gång till och hon hade bara stönat högre och svankat mer för honom. ”Mer, mer, mer” hon hade haft en bedjande röst, på gränsen till gråt. Han hade släppt lös sig själv och smiskat så det sved i hans hand samtidigt som han såg hennes rumpa bli rödare för varje slag. Han hade ömsom slagit, ömsom smekt. Hon hade fått en av de våldsammaste orgasmer han någonsin sett eller upplevt med en tjej. Hon hade skakat i nästan 10 minuter. Han trodde hon grät, vilket hon i och för sig gjorde, men av glädje och lycka som hon hade uttryckt det. De hade legat och snackat halva den natten om olika erfarenheter och vad de var nyfikna på. Det hade visat sig att de båda hade testat och fantiserat om BDSM. Han som dominant och hon som undergiven. De var en perfekt match. De kollade upp saker på internet och pratade och testade lite smått olika saker. När natten gått över till gryning så hade de äntligen somnat. Totalt utmattade. Tur att det hade hänt på en helg så han inte behövde upp på morgonen för att gå till jobbet.

Hon kom tillbaka in i rummet.
– Det var skönt! Hon log mot honom.
– Mmm… verkligen. Han tittade på henne. Hon hade en vacker kropp.
– Hur vet du det? Hon skrattade.
– Ehh? Va? Nu var han förvirrad.
– Hur kan du veta att det var skönt att kissa? Hon plirade ner mot hans ansikte och log så där som bara hon kunde. Han blev varm i hela kroppen.
– Jaha. Han skrattade. Du menar att kissa. Jag trodde att jag hade lyckats att få dig att njuta, men det var väl till att förvänta sig för mycket! Han tog tag i hennes ben där hon stod framför henne och drog omkull henne så hon ramlade på honom. Hon skrattade och försökta ta sig upp. Det hela slutade med en liten brottningsmatch.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *